Personvern

Våre vilkår

Ved å besøke og bruke nettstedet inmari.no godtar du vilkårene som er gitt nedenfor.

Rettigheter

Inmari har alle rettigheter til dette nettstedet og innholdet som publiseres her. Innhold, utforming og data på nettstedet er beskyttet etter åndsverkloven og annen lovgivning. Innholdet kan ikke endres, reproduseres, offentliggjøres, distribueres eller for øvrig anvendes for offentlige eller kommersielle forhold uten tillatelse. Ta gjerne kontakt med meg.

Ansvar for innhold på nettstedet

Inmari endrer innholdet på nettsiden etter behov og kan når som helst, helt eller delvis, endre eller fjerne innholdet uten forvarsel. Enhver beslutning du måtte ta som følge av innholdet er på eget ansvar.

Registrering av besøk og opplysninger

Når du besøker inmari.no blir det ikke registrert opplysninger om deg, med mindre du selv aktivt legger inn opplysninger om deg selv. Men IP-adressen din blir anonymt registrert i besøksstatistikker. Statistikken brukes til å analysere bruken av nettstedet og bedre kvaliteten på innholdet. Ønsker du ikke å bli registrert av våre analyse-verktøy, kan du reservere deg fra dette ved å gå inn på https://tools.google.com/dlpage/gaoptout/

Når du handler i nettbutikken sender jeg deg en e-post med ordrebekreftelse.

Linker til andre nettsteder

Inmari.no kan inneholde linker til relevante kilder for opplysninger. Inmari fraskriver seg fra alt ansvar for innholdet på nettsider det pekes til, eller produkter og tjenester som selges der, herunder evt. brudd på personvernlovgivning eller andre brudd på norsk lov.

Sikkerhet

Jeg forplikter meg til å holde din informasjon sikker, for å forhindre uautorisert tilgang eller lekkasje.

Personopplysninger registrert hos inmari.no

Inmari.no behandler personopplysninger i henhold til kravene i personopplysningsloven. Personopplysninger vil først bli registrert når du oppretter en profil, eller melder deg på et eventuelt nyhetsbrev. Vi samler inn denne informasjonen for at du skal motta din bestilling eller vårt nyhetsbrev. Det registreres opplysninger om blant annet; navn, adresse, informasjon om bestillingen og om du har bekreftet at du har lest og godtatt salgsvilkårene. Sensitive personopplysninger vil ikke bli lagret. Under ingen omstendigheter vil denne informasjonen selges eller videreformidles til en tredjepart.

Om du mener at informasjonen jeg har om deg er feil eller har mangler, ber jeg deg om å kontakte meg per e-post: mailmeg@Inmari.no så fort som mulig. Jeg vil deretter sørge for at feilen eller mangelen blir rettet opp.

Kontaktinformasjon

Vedrørende spørsmål om redaksjonelt innhold og bruk, spørsmål i tilknytning til innhold og bruk av nettbutikken samt personvern, redigering og fjerning av personopplysninger, kontakt meg på mailmeg@Inmari.no

Cookies

Inmari.no benytter seg av «cookies». Med cookies lagres brukerens adferd på brukerens harddisk på nettstedet den besøker. Informasjonen blir blant annet brukt som et hjelpemiddel for deg som bruker og til statistikk. Cookies innebærer ingen sikkerhetsrisiko, men funksjonen kan slås av i de fleste nettlesere gjennom et menyvalg. Dette vil imidlertid få konsekvenser for bruken av nettstedet og nettbutikken, spesielt da tidligere adferd ikke huskes, for eksempel innloggingspassord og lagrede produkter.

En oversikt over cookies som benytte på inmari.no:

Oversikten lister opp cookies vi benytter oss av og hvilken informasjon de lagrer.

COOKIE NAME COOKIE DESCRIPTION
CART The association with your shopping cart.
CATEGORY_INFO Stores the category info on the page, that allows to display pages more quickly.
COMPARE The items that you have in the Compare Products list.
CURRENCY Your preferred currency
CUSTOMER An encrypted version of your customer id with the store.
CUSTOMER_AUTH An indicator if you are currently logged into the store.
CUSTOMER_INFO An encrypted version of the customer group you belong to.
CUSTOMER_SEGMENT_IDS Stores the Customer Segment ID
EXTERNAL_NO_CACHE A flag, which indicates whether caching is disabled or not.
FRONTEND You sesssion ID on the server.
GUEST-VIEW Allows guests to edit their orders.
LAST_CATEGORY The last category you visited.
LAST_PRODUCT The most recent product you have viewed.
NEWMESSAGE Indicates whether a new message has been received.
NO_CACHE Indicates whether it is allowed to use cache.
PERSISTENT_SHOPPING_CART A link to information about your cart and viewing history if you have asked the site.
POLL The ID of any polls you have recently voted in.
POLLN Information on what polls you have voted on.
RECENTLYCOMPARED The items that you have recently compared.
STF Information on products you have emailed to friends.
STORE The store view or language you have selected.
USER_ALLOWED_SAVE_COOKIE Indicates whether a customer allowed to use cookies.
VIEWED_PRODUCT_IDS The products that you have recently viewed.
WISHLIST An encrypted list of products added to your Wishlist.
WISHLIST_CNT The number of items in your Wishlist.